Banánová minitortička s parížským krémom fotorecept
Táto tortička bola urobená len tak popri inom pečení.
8
porcií
porcií
Suroviny
| Cesto: | |
| 2 ks |
|
| 2 PL |
|
| 2 PL |
|
| 1/2 ks |
|
| plnka: | |
| 1 kelinok |
|
| 50 g |
|
| podľa chutí na pliatie korpusu |
|
| 2 ks zrelé |
|
|
|
|
Postup
-
1
Korpus som upiekla z dvoch vajec,poliala som rumovým sirupom. Korpus má primer 17 cm.
-
2
Smotanu som vyliala do misky,polámala varovu čokoládu a na miermom ohni pomaly miešala.
-
3
Miešame dovtedy,kým sa čokoláda nerozpusí a až zašne vrieť tak ju odstavíme a necháme v chlade do druhého dňa.
-
4
Potom som jú vyšľahala a
-
5
...uložila naň banány a natrela krém a dala zasa do chladničky stuhnuť. Najlepšie je na krém natrieť čokoládu,ale mi sme mali ku kávičke ,tak som si to zjednodušila.
-
6
Posypala som guličkami a pre oko ozdobila. Dobrú chuť!









parizsku slahacku varim: na 500 ml 4 dkg kakaa a 4 dkg praskoveho cukru, necham vychladnut, dam do chladnicky, na druhy den vyslaham a je to ta najuzasnejsia parizska, aku som kedy mala...
parizsku slahacku varim: na 500 ml 4 dkg kakaa a 4 dkg praskoveho cukru, necham vychladnut, dam do chladnicky, na druhy den vyslaham a je to ta najuzasnejsia parizska, aku som kedy mala...