Banánová minitortička s parížským krémom (fotorecept)

Autor receptu: ancicka

Táto tortička bola urobená len tak popri inom pečení.

8
porcií

Suroviny

Postup

  1. Korpus som upiekla z dvoch vajec,poliala som rumovým sirupom. Korpus má primer 17 cm.
  2. Smotanu som vyliala do misky,polámala varovu čokoládu a na miermom ohni pomaly miešala.
  3. Miešame dovtedy,kým sa čokoláda nerozpusí a až zašne vrieť tak ju odstavíme a necháme v chlade do druhého dňa.
  4. Potom som jú vyšľahala a
  5. ...uložila naň banány a natrela krém a dala zasa do chladničky stuhnuť. Najlepšie je na krém natrieť čokoládu,ale mi sme mali ku kávičke ,tak som si to zjednodušila.
  6. Posypala som guličkami a pre oko ozdobila. Dobrú chuť!