Banana-Margot nanuky

lovemuffin - fotkalovemuffin, 22. júla 2014

U nás doma partí k najobľúbenejším sladkostiam tyčinka MARGOT. Vždy sa tešíme keď chystajú nejakú novú príchuť v limitovanej edícii. Toto leto máme možnosť Zobraziť celý popisU nás doma partí k najobľúbenejším sladkostiam tyčinka MARGOT. Vždy sa tešíme keď chystajú nejakú novú príchuť v limitovanej edícii. Toto leto máme možnosť ochutnať exotickú banánovú príchuť, ktorú si zvolili priamo fanúšikovia na facebooku. Jej skvelá chuť ma inšpirovala k vytvoreniu zmrzliny s jogurtovo-banánovou príchuťou a kúskami čokoládovej tyčinky.

6
porcií
10 minút
príprava

Suroviny

1 ks
1 ks s príchuťou banánu
200 g
200 ml
podľa potreby




Postup

  1. 1

    Banán olúpeme, nalámeme na kúsky a rozmixujeme spolu so smotanou ponorným mixérom (odporúčam použiť vysokú úzku nádobu). Primiešame jogurt, v prípade potreby trochu osladíme medom. Nakoniec do zmesi pridáme nadrobno nakrájanú tyčinku Margot a premiešame.

  2. 2

    Tekutú zmes nalejeme do formičiek na nanuky alebo do kelímkov od jogurtu, zapichneme paličku, a dáme zamraziť aspoň na 5 hodín.

    Banana-Margot nanuky - obrázok 2
  3. 3

    * Ak vám ešte ostane z tejto zmesi, pridajte si do nej cereálie alebo vločky, je to strašná mňamka! * Pred konzumáciou môžete nanuk ponoriť do teplej vody, aby povolil a ľahko sa vybral z formičky.

Diskusia k receptu

elysa
tí moji by si zrejme pochutnali, táto nová tyčinka im chutí, šupla som recept do KK, asi skúsim...
evanaaa
Kedysi som mala averziu k tyčinkám Margot - manžel mi ich nosil vždy, keď šiel navštíviť mamu, neviem, prečo mi práve tieto posielala......teraz, keď sú inovované, aj by som si dala ale už nemôžem. Tak mi treba.......Ale niečo podobné banánové by som si spravila, @lovemuffin.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia