Toto je jeden z ďalších receptov , ktorý som v nedeľu našla v mojej starej písanke, kde som si roky zapisovala recepty. Janka , Zobraziť celý popisToto je jeden z ďalších receptov , ktorý som v nedeľu našla v mojej starej písanke, kde som si roky zapisovala recepty. Janka , sľúbila som ti , že sem pridám recepty z baklažánu. Svoj sľub plním. Fotky pridám.
Postup
-
1
Baklažány olúpať , nakrájať na 1 cm plátky. Rajčiny tiež nakrájať na kolieska. Potom baklažány aj rajčiny opiecť na masle.
- 2
Do vymasteného pekáčika striedavo ukladám opečené baklažány a rajčiny. Povrch potriem pretlačeným cesnakom. Osolím a okorením , podlejem troškou vody a prikryté alobalom v rúre 20 min dusím.
- 3
Potom pekáč vyberiem z rúry, zakryjem na plátky nakrájanou a na masle opraženou žemľou.Posypem strúhaným eidamom, pokvapkám rozpusteným maslom. Dám do vyhriatej rúry zapiecť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu