Baklažánová nátierka

miomatka - bez fotkymiomatka, 30. júla 2014
Baklažánová nátierka
Foto: miomatka

ideálne na večeru, chutné a ľahké

4
porcie
50 minút
príprava
45 minút
na 170 °C

Suroviny

150 g
1 ks
2 strúčiky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Uvarený cícer rozmixujeme.

  2. 2

    Baklažán dáme vcelku piecť do teplovzdušnej rúry na 170 °C na cca 45 min.

  3. 3

    Po vychladnutí ho ošúpeme a spolu s cícerom a cesnakom ho vymixujeme na hladkú pomazánku.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
este som sa chcela spytat,netreba nicim riedit?Ten baklazan to rozriedi na pozadovanu konzistenciu