Foto: miomatka
ideálne na večeru, chutné a ľahké
4
porcie
porcie
50 minút
príprava
príprava
45 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Uvarený cícer rozmixujeme.
- 2
Baklažán dáme vcelku piecť do teplovzdušnej rúry na 170 °C na cca 45 min.
- 3
Po vychladnutí ho ošúpeme a spolu s cícerom a cesnakom ho vymixujeme na hladkú pomazánku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@jozka2 jakykoliv lilek a kdyz se ti to bude zdat huste, nared troskou vody z vareneho ciceru, citronovou stavou a olejem . Urcite pomazanku udelaj, je to špica!
) a fotografiu jedného z thaiských a ázijského dlhého! Rozhodne však vyskúšam, milá @Miomatka aj Tvoju verziu. Želám Tebe a všetkým Vareškám i Varešiakom, pekné dni plné pohody a úsmevov dobroprajných ľudí!