Foto: pejoluck
Hodí sa ako príloha k viacerým druhom jedál.
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
20 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Predhrejme rúru na 175ºC.
- 2
Do misky dáme maslo, pridáme prelisovaný cesnak, petržlenovú vňať, soľ a korenie (podľa chuti) a poriadne to premiešame.
- 3
Bagetu nakrájame diagonálne na 2-3cm krajce, ale neprekrájame je uplne dokonca. Jednotlivé krajce od seba odtiahneme a poriadne namastíme cesnakovým maslom. Zvyšné maslo rozotrieme po vrchu bagety.
- 4
Bagetu položíme do stredu alobalu a zabalíme ju. Dáme ju do stredu rúry a pečieme 10min. Potom ju otočíme a pečieme ďalších 10min. a vyberieme z rúry.
- 5
Dokrájame bagetu do konca na malé krajce a podávame. (najlepšie k polievkam, cestovinám a pod.)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu