Foto: mia2404
Postup
-
1
Pripravíme kurací vývar, ktorý necháme vychladnúť.
- 2
Avokádo očistíme a pokrájame na kocky. Časť avokáda dáme spolu s polovicou vývaru, 125 ml smotany a nahrubo nasekaným cesnakom do mixéra. Rozmixujeme na jemný krém.
- 3
Do základu pridáme zvyšok avokáda, kuracieho vývaru, smotany, citrónovú šťavu . Opätovne rozmixujeme dohladka. Podľa chuti osolíme, okoreníme a pridáme pár kvapiek tabaska. Servírujeme vychladené. Polievku na tanieroch dozdobíme nasekanou pažítkou alebo kukuričnými čipsami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
radšej mám domáci vývar, ale ako rýchlovka... môže byť
možno aj ako omáčka na namáčanie špargle...
ešte trochu pouvažujem :))) a zajtra varím, chystal som aj tak morčací vývar...