Asterixove zapekané zemiaky
Milan Lamžo a Mariana Kozelková
z Matador Business Centre v Púchov, 7. júna 2016
z Matador Business Centre v Púchov, 7. júna 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pekáčik vymastíme maslom a vysypeme strúhankou. Zemiaky pokrájame na plátky a polovicu uložíme na pekáč. Posypeme na rezančeky nakrájanou šunkou, jemne osolíme a okoreníme.
- 2
Navrstvíme druhú polovicu zemiakov. Vajíčka a smotanu rozšľaháme v miske, rovnomerne vylejeme na zemiaky a zapečieme. Pred koncom pečenia pridáme syr a dopečieme dozlatista.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu