Foto: marianne
Nemám ani šajn,či to v Argentíne vôbec varia,(že by tam dávali našu zemiakovú kašu:-)?našla som recept v časopise, varila ho pani Nora Beňačkova, tak Zobraziť celý popisNemám ani šajn,či to v Argentíne vôbec varia,(že by tam dávali našu zemiakovú kašu:-)?našla som recept v časopise, varila ho pani Nora Beňačkova, tak ju nazvala, ale je to výborne...ak by niekomu prekážal názov,nemám problém ho zmeniť....varil môj muž,ja som len dala recept..
porcií
príprava
na 180 °C
Suroviny
700-1000 g, alebo zo stehna |
|
z 1 ks |
|
z 1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
podla potreby |
|
|
|
2 ks |
|
1 CL |
|
180 g(balicek) |
|
1 kg zemiakov |
|
Postup
-
1
Pomeliame hovadzie masko.
-
2
Pridame vsetky suroviny okrem zemiakovej kase:-) a vypracujeme cesto,ktore nechame na noc odlezat v chladnicke.(nie je podmienkou,ale odporuca sa)
-
3
Pripravime si zemiakove pyre,ktore ja robim takto:-):zemiaky ocistime,uvarime v osolenej vode,priadame 1PL masla,1dl mlieka,a riadne vymiesame.
- 4
Do vymastenej jenskej misy vlozime maso...
- 5
Na masko rozotrieme zemiakove pyre a upecieme v predhriatej rure pri teplote 180 stupnov asi 40-50 minut.Desat minut pred dopecenim pokrievky z misy odstranime a dopecieme.Mozeme posypat parmezanom,kto by chcel... uz sme nedali,chuti to malo uz dost:-)
- 6
upecene
- 4
www.wikihow.com/Make-Pastel-De-Papa...
varecha.pravda.sk/recepty/vecera-pre-strihacov-oviec-foto...