Arašidový fudge
Foto: jewishfood
Arašidy sú častou témou u „low carberov“. Niektorí ich uznávajú, iní odsudzujú. Ja s arašidmi problém v rámci môjho low carb
životného štýlu nemám. Zobraziť celý popisArašidy sú častou témou u „low carberov“. Niektorí ich uznávajú, iní odsudzujú. Ja s arašidmi problém v rámci môjho low carb
životného štýlu nemám. Arašidové maslo kupujem v bio kvalite a bez prísad, samozrejme bez cukru.
Zdroj: Jewishfood - blog o židovskej kuchyni
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Maslo rozpustíme na miernom ohni spolu so xylitolom. Pridáme ešte štipku soli. Do rozpusteného masla pridáme teraz arašidové maslo a miešame. Keď je rozpustené, odstavíme z ohňa a pridáme trošku vanilkovej esencie.
- 2
Štvorcovú formu vystelieme papierom na pečenie. Hmotu vylejeme do formy a potrasieme, aby sa povrch vyrovnal. Uložíme do mrazničky na hodinu až dve. Potom vyberieme a nakrájame na štvorce alebo obdĺžniky. Skladujeme vždy v chladničke.
Tiež dezert:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
chlieb, pečivo, zemiaky, raža, cestoviny, ale aj ovocie ai. @denyany , prečo nie s xylitolom?