Foto: acar
Naša druhá najobľúbenejšia torta ;-)
porcií
príprava
na 100 °C
Postup
-
1
Penové pláty: Bielky s cukrom vymiešať nad parou na veľmi hustú penu. Vymiešanú penu vytláčať cez cukrárenské vrecko na papier na pečenie, na ktorom je nakreslený tvar torty. Sušiť v rozohriatej rúre 1 hodinu pri 100 stupnoch.
- 2
Kávová plnka: Šľahačkovú smotanu so stužovačom šľahačky vymiešať do husta. Pred koncom miešania pridať instantnú kávu a domiešať.
- 3
Orechová plnka: Šľahačkovú smotanu so stužovačom šľahačky vymiešať do husta. Pred koncom miešania pridať mleté orechy a domiešať.
- 4
Kakaová plnka: Šľahačkovú smotanu so stužovačom šľahačky vymiešať do husta. Pred koncom miešania pridať kakao a domiešať.
- 5
Na spodný plát rozotrieť kávovú plnku, položiť druhý plát, nan rozotrieť orechovú plnku, položiť tretí plát, nan rozotrieť kakaovú plnku...ozdobiť podľa seba :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu