Anjelský dych
Autor receptu: acar
Naša druhá najobľúbenejšia torta ;-)
12 porcií |
60 minút príprava |
60 minút na 100 °C |
Postup
- Penové pláty: Bielky s cukrom vymiešať nad parou na veľmi hustú penu. Vymiešanú penu vytláčať cez cukrárenské vrecko na papier na pečenie, na ktorom je nakreslený tvar torty. Sušiť v rozohriatej rúre 1 hodinu pri 100 stupnoch.
- Kávová plnka: Šľahačkovú smotanu so stužovačom šľahačky vymiešať do husta. Pred koncom miešania pridať instantnú kávu a domiešať.
- Orechová plnka: Šľahačkovú smotanu so stužovačom šľahačky vymiešať do husta. Pred koncom miešania pridať mleté orechy a domiešať.
- Kakaová plnka: Šľahačkovú smotanu so stužovačom šľahačky vymiešať do husta. Pred koncom miešania pridať kakao a domiešať.
- Na spodný plát rozotrieť kávovú plnku, položiť druhý plát, nan rozotrieť orechovú plnku, položiť tretí plát, nan rozotrieť kakaovú plnku...ozdobiť podľa seba :-)