Anjelský dych

Autor receptu: acar

Naša druhá najobľúbenejšia torta ;-)

12
porcií
60 minút
príprava
60 minút
na 100 °C

Postup

  1. Penové pláty: Bielky s cukrom vymiešať nad parou na veľmi hustú penu. Vymiešanú penu vytláčať cez cukrárenské vrecko na papier na pečenie, na ktorom je nakreslený tvar torty. Sušiť v rozohriatej rúre 1 hodinu pri 100 stupnoch.
  2. Kávová plnka: Šľahačkovú smotanu so stužovačom šľahačky vymiešať do husta. Pred koncom miešania pridať instantnú kávu a domiešať.
  3. Orechová plnka: Šľahačkovú smotanu so stužovačom šľahačky vymiešať do husta. Pred koncom miešania pridať mleté orechy a domiešať.
  4. Kakaová plnka: Šľahačkovú smotanu so stužovačom šľahačky vymiešať do husta. Pred koncom miešania pridať kakao a domiešať.
  5. Na spodný plát rozotrieť kávovú plnku, položiť druhý plát, nan rozotrieť orechovú plnku, položiť tretí plát, nan rozotrieť kakaovú plnku...ozdobiť podľa seba :-)