Ako si vyrobiť vianočný veniec

matahari1974 - fotkamatahari1974, 16. decembra 2010

Farbu si určite každý podľa svojho vkusu .

60 minút
príprava

Suroviny

2 metre




Postup

  1. 1

    Veniec si obalujeme so stuhou dookola tak , aby nam nebola vidieť biela časť venca a prilepujeme stuhu s pištoľou.

    Ako si vyrobiť vianočný veniec  - obrázok 1
  2. 2

    Stuhu si nastriheme na niektorych miestach kvôli tomu aby sme si mohli kompletne doobalovať veniec a vložíme do venca polystyren, ktorý sme si obkreslili podla vnutornej strany a vyrezali .

    Ako si vyrobiť vianočný veniec  - obrázok 2
  3. 3

    Stuhou obalíme celý veniec tak, aby nebola vydieť biela čast a postupne ako obalujeme veniec musíme pištoľou zalepovať o stuhu o polystyren aby nam stuha držala.

    Ako si vyrobiť vianočný veniec  - obrázok 3
  4. 4

    Tyl si obmotame okolo polystyrenoveho venca. Na spodnu čast venca si dávame male množstvo lepu z tavnej pištole a prikladame tyl kolkom dokola .Vždy počkajte par sekund kým Vam lep nevychladne aby ste sa nepopálili ako ja :O)

    Ako si vyrobiť vianočný veniec  - obrázok 4
  5. 5

    Do stredu venca si vložíme sviečku do ktorej sme vtlačili väčší klinec a druhu stranu klinca pichneme približne do stredu polystyrena.

    Ako si vyrobiť vianočný veniec  - obrázok 5
  6. 6

    Likom si jemne upevníme tyl okolo sviečky čo najnižšie ,aby sme mohli potroške povyťahovať spopod lika tyl Nejde mi pridať foto ale hadam spodna fotka trošku napovie ako na to.

  7. 7

    Liko si potom poriadne utiahneme a urobíme viac uzlov aby nam držalo a odstrihneme zvyšnu čast aby nam nebolo liko vidieť.

    Ako si vyrobiť vianočný veniec  - obrázok 7
  8. 8

    Takto hotovy veniec si môžeme ozdobiť podľa vlastnej fantázie. Ozdoby si prilepíme tyčinkovou pištolou aby nam držali ako chceme. Ja chcem dať ešte dookola nejaky zlatý drôtik ale nemôžem nič zohnať.Ak zoženiem a dokončím veniec pridám nove foto.:O)

    Ako si vyrobiť vianočný veniec  - obrázok 8

Diskusia k receptu

kucharronald
Super :)) Skoro takýto robím aj ja doma :) Na ozdobenie pridám šípy, celú škoricu a badián :)
tinca
máš ho elegantný, ale ja na vianoce dávam prednosť živej ikebane, nakoľko mám umelý stromček /tento rok nový, siahla som po moderne/, tak nech je vôňa. Ale si šikuľka:-)
julica
pekny, ale k cervenej latke by som zvolila zlatu sviecku, kvoli kontrastu. Ja robievam tiez zivu, taku, co vonia ihlicim. Vetvicky picham do tej zelenej aranzerskej hmoty, pridam nejake male ususene makovice, stuzku, ususene pomarancove kolieska a zlatou farbou natrete skrupiny orechy. taka natural
matahari1974
dakujem dievčence a chlapec za pochvalu a hlavne od julici :O)
zlata sviečka by bola sice fanj ale musela by som ju zohnať , mala som taky pocit ako keby išiel koniec sveta všetky obchody śu tak vyrabovane že už som zobrala taku aku mali :O)))
julica
@matahari , viem, o com hovoris, vzdy som si myslela, ze v hlavnom meste sa to nemoze stat, ale opak je pravdou. vyzera to pekne aj tak. inac ja chvalim vela, to, ze len kritizujem, je mytus siriaci sa jednym kanalom :) vesele vianoce
matahari1974
julica , máš pravdu aj hlavne mesto je take a nie len ďaleke okolie ( v hlavnom meste som žila 30 rokov :O))))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia