Dezert Tom Selleck

nathaliez - fotkanathaliez, 18. februára 2012
 Dezert Tom Selleck
Foto: nathaliez
6
porcií
30 minút
príprava
15 minút
na 175 °C

Suroviny

50 g
1 1/2 hrnčeka
3 PL
1 kelímok
2/3 hrnčeka
  na ozdobu
  na vymastenie misky




Postup

  1. 1

    Predohrejeme si rúru na 175 °C. V miske si zmiešame maslo, cukor a múku (som toho názoru, že namiesto múky tam môžu ísť pomleté keksy) Masu si utľapkáme do maslom vymastenej misky / zapekacieho skla. Dáme piecť na 15 min.

     Dezert Tom Selleck - obrázok 1
  2. 2

    Upečenú masu si necháme vychladnúť. Medzitým si pripravíme puding podľa návodu na obale.

     Dezert Tom Selleck - obrázok 2
  3. 3

    Ďalej si pripravíme krém. Vyšľaháme šľahačku s cukrom a pridáme neochutenú smotanovú nátierku.

     Dezert Tom Selleck - obrázok 3
  4. 4

    Na vychladnutú krustu natrieme krém, potom puding a zase krém. Posypeme cukríkmi a a dáme vyhladiť na pár hodín najlepšie cez noc.

     Dezert Tom Selleck - obrázok 4
  5. 5

    Ale prečo sa tento dezert volá podľa tohto herca, na to som zatiaľ neprišla-<:)

     Dezert Tom Selleck - obrázok 5

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia