Foto: nathaliez
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
15 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Predohrejeme si rúru na 175 °C. V miske si zmiešame maslo, cukor a múku (som toho názoru, že namiesto múky tam môžu ísť pomleté keksy) Masu si utľapkáme do maslom vymastenej misky / zapekacieho skla. Dáme piecť na 15 min.
-
2
Upečenú masu si necháme vychladnúť. Medzitým si pripravíme puding podľa návodu na obale.
-
3
Ďalej si pripravíme krém. Vyšľaháme šľahačku s cukrom a pridáme neochutenú smotanovú nátierku.
-
4
Na vychladnutú krustu natrieme krém, potom puding a zase krém. Posypeme cukríkmi a a dáme vyhladiť na pár hodín najlepšie cez noc.
-
5
Ale prečo sa tento dezert volá podľa tohto herca, na to som zatiaľ neprišla-<:)
Diskusia k receptu