Dezert Tom Selleck

Autor receptu: nathaliez

6
porcií
30 minút
príprava
15 minút
na 175 °C

Suroviny

Postup

  1. Predohrejeme si rúru na 175 °C. V miske si zmiešame maslo, cukor a múku (som toho názoru, že namiesto múky tam môžu ísť pomleté keksy) Masu si utľapkáme do maslom vymastenej misky / zapekacieho skla. Dáme piecť na 15 min.
  2. Upečenú masu si necháme vychladnúť. Medzitým si pripravíme puding podľa návodu na obale.
  3. Ďalej si pripravíme krém. Vyšľaháme šľahačku s cukrom a pridáme neochutenú smotanovú nátierku.
  4. Na vychladnutú krustu natrieme krém, potom puding a zase krém. Posypeme cukríkmi a a dáme vyhladiť na pár hodín najlepšie cez noc.
  5. Ale prečo sa tento dezert volá podľa tohto herca, na to som zatiaľ neprišla-<:)