Zapekaný, marinovaný, dusený či ako nátierka:
10x chutný baklažán

Redakcia Varecha.sk, 30. júla 2018     7 minút čítania

Nie je to tak dávno, keď bol baklažán považovaný za akési exotické fialové čudo, vhodné akurát tak na vyprážanie. Dôkazom toho, že časy (v kuchyni) sa zmenili, je množstvo baklažánových receptov na Varecha.sk. Veru, my v redakcii sme sa ani nevedeli rozhodnúť, ktorému dať prednosť, pretože všetky sú naozaj výborné.

Baklažán plnený quinoou a hubami shimeji (fotorecept)


Foto: Violeta



Baklažánové závitky so slaninkou a s šošovicou


Foto: Askadaniela



Baklažán na červenom karí


Foto: Pumaamravec



Zapečené baklažány plnené zeleninou a syrom (fotorecept)


Foto: Elenas



Caponata


Foto: Fecalleg



Marinovaný baklažán (fotorecept)


Foto: Lusinkab



Polievka z pečeného baklažánu s parmezánom


Foto: Nazarboncuk



Domáca Grécka Musaka (videorecept)


Foto: Maraki



Zapečený baklažán s paradajkami a syrom


Foto: Silvinuska



Baklažánová nátierka


Foto: Miomatka






Chcete dostávať každé ráno novinky zo stránky Varecha.sk do e-mailu?






Sladké inšpirácie na víkend














Zdravé recepty na celý týždeň



















ANKETA: Pestujete vo svojej zeleninovej záhradke baklažán?

100,0%



0,0%







Diskusia k článku







 



TOPlist