Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 21. decembra k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom skvelé tipy na štedrú večeru. Nebudú chýbať nápady na
vianočnú rybu, pripravenú netradične, ako je pečený kapor na mandliach,
severský lososový gravlax či pstruh plnený zeleninou. Vo Vareche
nájdete tiež sezónu banánov a užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z varecha.sk.
Vianoce netradične pripravil Dušan Čatloch, šéfkuchár
Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Karé s hríbovou kôrkou a kvakovým pyré- Hlavátku s hruškovo-gaštanovým ragú
- Vínovú polievku s tolstolobikom a so zeleninou
- Chanukové tvarohové halušky s marinovanou slivkou
- Bravčovú korunku so zemiakovým šalátom
- Filetu z halibuta s vínovo-jahodovou omáčkou
- Trubičku s medovými datľami a konfitovaným cesnakom
- Vianočný štedrák
- Tortičky z údeného pstruha a kôpru
- Kačacie prsičká v omáčke z calvadosu
- a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 21. decembra v denníku Pravda
Diskusia k článku