Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 23. novembra k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom skvelé jedlá z diviny. Nebudú chýbať nápady na
orechové
dezerty, ako je babičkin orechovník, americký páj s pekanovou plnkou,
čokoládovo-orechová tortu či orechové mafiny. Vo Vareche
nájdete tiež sezónu kelu, užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z varecha.sk.
Jedlá z diviny pripravili Ján Dudáš a Maroš Želonka
z Grandhotela Praha**** v Tatranskej Lomnici.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Srnčí chrbát so šípkovo-zemiakovými šiškami- Srnčie ragú s lesným ovocím a feniklovým pyré
- Jelení chrbát v orechovom cestíčku v kapustovom kréme
- Danielie plece s pečeným paštrnákom
- Cícerové pirohy s diviačím mäsom a kôprovou omáčkou
- Diviačie plece s brusnicovou omáčkou a chlebovou knedličkou
- Bažantiu balotínku plnenú mätovou penou
- Zajačiu roládku s krúpkovo-slivkovou guľkou
- Chrbát z muflóna s cviklovým mafinom
- a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 23. novembra v denníku Pravda
Diskusia k článku