Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 5. októbra k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na skvelé jedlá s tekvicou. Nebudú chýbať nápady na využitie
medu, ako sú medové krídelká,
skvelý dressing, medový koláč či medový drink s rumom. Vo Vareche
nájdete tiež sezónu hrušky, užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z varecha.sk. Tekvicu na deväť spôsobov
pripravil Jozef Riska, šéfkuchár Savoy Restaurant hotela Radisson
Blu Carlton**** Bratislava.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Tekvicovú polievku s jablkami, so zázvorom a s jadierkami- Tekvicové rizoto s kozím syrom
- Pohánku s tekvicou, gaštanmi a hubami
- Tekvicovo-pekanovú tortičku v makovej omáčke
- Cestoviny na tekvicovom pyré
- Tekvicový šalát s horčicovo-medovým dresingom
- Prsičká z perličky s pečenou tekvicou a paštrnákom
- Tekvicový prívarok s konfitovaným sumcom
- Údeného lososa s tekvicovým pyré
- a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 5. októbra v denníku Pravda
Diskusia k článku