Neváhajte a vyskúšajte grilované dobroty z hovädzieho, bravčového mäsa a diviny a rýb, ktoré
pripravil aj Miroslav Hužvár, šéfkuchár hotela
Yasmin v Košiciach.
Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o
ceny za 400 eur.
Grilujeme 2 v Pravde v piatok 4. 7. 2014.
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Hovädzie ragú z rib-eye steaku v batáte
- Flank steak s baklažánovo-cuketovou plnkou
- Bravčové koleno marinované v tmavom pive
- Grilovaného lososa s plnkou ratatouille
- Divinové medailóniky s fazuľou a hlivou
- Hrebenatky v parmskej šunke
- Hovädzí hamburger plnený hermelínom
- Roládu z panenky a pečenej papriky
- a ďalšie dobroty
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 26,00 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku