Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady a triky.
Už v piatok 28. júna k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na jedlá s jahodami a čerešňami. Nebudú chýbať nápady na
osviežujúce nápoje, ako je ríbezľový, marhuľový, jahodový koktail či svieža
limonáda z kvetov bazy.
Vo Vareche nájdete aj sezónu egreša a užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Dobroty z jahôd a čerešní pripravil Ján Lazarák, šéfkuchár hotela Sliezsky
dom**** v Tatranskej Polianke.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Bruschettu so šunkou a s čerešňovým ragú- Sviečkovicu s ovocnou salsou a batatovým pyré
- Jahodovú guľu v bielej čokoláde v kakaovom crumble
- Jahodovú polievku s mätovou penou
- Marinovaného lososa s jahodovým brunoisse a so želé
- Dezert z ryžového „skla“ a višňovej peny
- Ovocné „suši“ v mangovom kabátiku s jahodovou omáčkou
- Kačacie prsia s čerešňovo-vínovou omáčkou a polentou
- Schwarzwaldský triffle rez
a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 28. júna v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku