Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj vstupenky na BIO degustačný večer v hoteli Holiday Inn!

Varecha.sk, 28. apríla 2011     6 minút čítania

Vyhraj vstupenky na degustačný večer! (AKTUALIZOVANÉ 5.5.2011 o výhercov súťaže)

Vstupenky na degustačný večer v hoteli Holiday Inn Bratislava získavajú::

Špargľa v lístkovom ceste... od používateľa eraserhead

Tortilla so špargľou a hráškom od používateľa tizian1cat

Špargľové balíčky od používateľa lucylee




Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať na emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.



Pôvodný text článku:


Stačí do štvrtka 5. mája 2011 do 12:00 pridať vlastný fotorecept so špargľou na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov so špargľou vyberieme tri, ktorých autori vyhrajú vstupenku na BIO degustačný večer v hoteli Holiday Inn v Bratislave dňa 25. mája 2011 .


Hráte o 3 x vstupenku na BIO degustačný večer, kde sa budú zároveň podávať BIO vína v bratislavskom hoteli Holiday Inn.





BIO Degustačný večer v hoteli Holiday Inn v Bratislave

Bratislavský hotel Holiday Inn**** usporiada 25. mája 2011 v poradí tretí zo série svojich degustačných večerov. Podľa úspešného prvého a druhého scenára sa zopakuje degustácia 7- chodového BIO degustačného menu s BIO vínami z kuchyne šéfkuchára Zdeňka Michálka, kde sa zameriame na zeleninové jedlá.

Špargľa nepatrí medzi najobľúbenejšie suroviny v našich jedálničkoch. Ostrieľaní šéfkuchári ju považujú za najlepšiu zeleninu a ženy zas vedia, že im pomôže schudnúť. Málokto vie, že lieči a zaraďuje sa medzi u nás najdostupnejšie účinné afrodiziakum. Hippokrates ňou už v 4. storočí liečil kašeľ. Pacienti síce nevyzdraveli, no zato boli úžasne štíhli.

Oplatí sa ju zaradiť do dennej stravy najmä v jarnom období pri očiste organizmu. A to predovšetkým kvôli vysokému obsahu vody, vitamínov, horčíku, draslíku, vápniku a železa. Špargľa prečisťuje krv, podporuje činnosť obličiek a vylučovanie škodlivých látok, čo predstavuje výbornú pomoc pri snahe vylepšiť si postavu pred letom! Ak vás špargľa oslovila, no neviete, čo jedlé z nej vykúzliť, od 16.5. do 31.5.2011 je tu pre vás špeciálne špargľové menu v našej reštaurácii, z ktorého máte možnosť načerpať inšpiráciu v podaní špargle pripravenej naším esom Zdeňkom Michálkom.



Zoznam všetkých súťaží
Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 28. apríla v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 5. mája o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného fotoreceptu so šparľgou počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne spĺňajúce podmienky účasti sa súťaže zúčastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia je podmienkou, a dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    tetuska
    ja som z Oravy, špargľu nemusím, raz som ju varila, nebolo to zlé, ale... my tak zemiaky, kapustu, niečo do kapusty... to je jediná zelenina, ktorú nejem... bohužiaľ... teším sa na pridané recepty, skúsim urobiť, možno zmením názor... potom odpíšem, čo a ako...
    jatanika
    tiež sa teším na špargľové inšpirácie... v obchode som špargľu tento rok ešte nevidela...
    lucylee
    ďakujem sa veľmi teším, ostatným srdečne blahoželám :)




     



    TOPlist