Špargľa v lístkovom ceste... od používateľa eraserhead
Tortilla so špargľou a hráškom od používateľa tizian1cat
Špargľové balíčky od používateľa lucylee
Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať na emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.
Pôvodný text článku:
Stačí do štvrtka 5. mája 2011 do 12:00 pridať vlastný fotorecept so špargľou na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov so špargľou vyberieme tri, ktorých autori vyhrajú vstupenku na BIO degustačný večer v hoteli Holiday Inn v Bratislave dňa 25. mája 2011 .
Hráte o 3 x vstupenku na BIO degustačný večer, kde sa budú zároveň podávať BIO vína v bratislavskom hoteli Holiday Inn.
BIO Degustačný večer v hoteli Holiday Inn v Bratislave
Bratislavský hotel Holiday Inn**** usporiada 25. mája 2011 v poradí tretí zo série svojich degustačných večerov. Podľa úspešného prvého a druhého scenára sa zopakuje degustácia 7- chodového BIO degustačného menu s BIO vínami z kuchyne šéfkuchára Zdeňka Michálka, kde sa zameriame na zeleninové jedlá.
Špargľa nepatrí medzi najobľúbenejšie suroviny v našich jedálničkoch. Ostrieľaní šéfkuchári ju považujú za najlepšiu zeleninu a ženy zas vedia, že im pomôže schudnúť. Málokto vie, že lieči a zaraďuje sa medzi u nás najdostupnejšie účinné afrodiziakum. Hippokrates ňou už v 4. storočí liečil kašeľ. Pacienti síce nevyzdraveli, no zato boli úžasne štíhli.
Oplatí sa ju zaradiť do dennej stravy najmä v jarnom období pri očiste organizmu. A to predovšetkým kvôli vysokému obsahu vody, vitamínov, horčíku, draslíku, vápniku a železa. Špargľa prečisťuje krv, podporuje činnosť obličiek a vylučovanie škodlivých látok, čo predstavuje výbornú pomoc pri snahe vylepšiť si postavu pred letom! Ak vás špargľa oslovila, no neviete, čo jedlé z nej vykúzliť, od 16.5. do 31.5.2011 je tu pre vás špeciálne špargľové menu v našej reštaurácii, z ktorého máte možnosť načerpať inšpiráciu v podaní špargle pripravenej naším esom Zdeňkom Michálkom.
Zoznam všetkých súťaží
Pravidlá súťaže
Diskusia k článku