Trendy:
Naša Varecha už má 8 rokov.
Pozrite sa, kto pridal najviac receptov za posledný rok

Redakcia Varecha.sk, 1. októbra 2017     5 minút čítania

Varecha.sk dnes oslavuje svoje 8. narodeniny.



Presne 1. októbra 2009 sme spustili náš portál Varecha.sk. Počas ôsmych rokov sa z našej Varešky postupne stala poriadna Varecha. A stále rastie a to hlavne vďaka vám, našim verným používateľom, ktorí prispievajú receptami, komentujú, zapájajú sa v diskusiách, zdieľajú svoje zážitky a píšu články. Chceli by sme preto odmeniť aspoň tých najusilovnejších, ktorí za posledný rok zverejnili na Varecha.sk najviac receptov. No naše poďakovanie patrí vám všetkým, pretože najmä vašou zásluhou je Varecha taká skvelá.

Za posledný rok zverejnili na Varecha.sk najviac receptov títo Varecháči:

1.MitzyMitzy116 receptov




ktorú by sme chceli odmeniť šatovou kuchynskou zásterou Retro Chic

Foto: Chic&Lovely




2.Izabella929Izabella929 84 receptov




odmeňujeme čajovou kanvičkou Candy dots


Foto: Chic&Lovely




3.CesminazCesminaz 74 receptov




dostane od nás pin up čelenku s mašľou z prémiovej bavlny

Foto: Chic&Lovely




Aj títo Varecháči boli veľmi usilovní:

4.SraczSracz 69 receptov




5.PatroveckypitrsPatroveckypitrs50 receptov




6.PatincatsomekitchenPatincatsomekitchen47 receptov




7.AncickaAncicka41 receptov




8.LuwinkaLuwinka33 receptov




9.SonulienkaSonulienka29 receptov




9.GordonkoGordonko29 receptov




10.OlineckaOlinecka28 receptov





Odmeny našim Varecháčom venoval e-shop Chic&Lovely.
Kúzelné zásterky, doplnky a retro móda od Chic&Lovely. Nechajte sa uniesť pôvabom, eleganciou a lovely štýlom. Staňte sa Chic&Lovely. Vyrobené na Slovensku vo vlastnej dielničke.
www.chiclovely.sk


Foto: Chic&Lovely






Chcete dostávať každé ráno novinky zo stránky Varecha.sk do e-mailu?










Diskusia k článku

stanci11
teeeda ja neviem či ste Varecháči alebo včeličky, alebo vlastne 2 v 1? :D v každom prípade pekná práca a ku cenám gratulujem :)
stanci11
a Vareche ku 8 výročiu gratulujem tiež! Veru, je to riadna doba, ale dúfam že sa to číslo ešte násobne zväčší! :) Nie je ako zabrúsiť tu po inšpiráciu a trebárs naopak inšpirovať niekoho iného ;)
haji
Krásná práce, blahopřeji všem autorům, nejen umístěným! Každý Varechár - Varechárka, kteří přidávají recepty - je sdílejí s ostatními s láskou a otevřeným srdcem. Moc děkuji za všechny recepty, rady, postupy, které jsou neocenitelné. A hlavně děkuji za dobrou náladu, přátelství a inspiraci, které mi Varecha nabízí. A to celé pod laskavými ochrannými křídly @Redakcia. Všechno nej k 8. výročiu Varechy nám všem!! Do dalších let plno fajn receptů a harmonie vně i uvnitř.
redakcia
Ďakujeme pekne a naše poďakovanie patrí aj všetkým Varecháčom!
salinka
Srdečne blahoželám Vareške k výročiu, redakcii vyslovujem vďaku a oceneným môj obdiv :-)
izabella929
Z celého srdca blahoželám Vareche.sk ku krásnemu výročiu.Zostaňte takí akí Ste, lebo Vás mám rada.
Prajem Vám do ďalších rokov veľa pekných zážitkov, úspechy a buďte takí ústretoví ako doposiaľ.


olinecka
Srdečne blahoželám k Vašim 8 narodeninám nech ste taký ,ako doteraz . Veľa šikovných rúk a voňavých receptov.
vegetariankapp
Aj Ja sa pripájam ku gratulantom a tiež dakujem za záslužnu prácu ktorú redakcia robí a aj všetkým varecháčom a varecháčkam vdaka že tvoria a pridávajú sem svoje úžasné receptíky a tým vytváraju varechu takú aká je. Nech to takto funguje ešte dlho predlho. Pekný deň všetkým :D :D :D


frezia68
Kormidelníkom Varechy gratulujem a všetkým usilovným Varecháčom tiež bez ohľadu,kto vyhral.Lebo každý prispievateľ receptov udržuje život na Vareche,tak nech sa jej darí a naďalej :-).
dorisa
Blahoželám usilovným varecháčom, pekné výhry ste dostali, také typické do kuchyne... Aj by ste sa mohli v tom odfotiť....... haha. Všetko dobré Varecha,,veľa priazanivcov, nových ale aj verných prispievaeľov do ďalších rokov.
zizazi
srdečne všetkým blahoželám. Ja najviac sledujem recepty Izabella929. Podľa jej receptov pečiem takmer každý týždeň. Sú fantastické a veľmi pekne za ne ďakujem. A nielen jej recepty ale celá stránka je super. Sledujem vás denne. Moji blízki si pochvaľujú ale bez varechy by sme neochutnali množstvo úžasných jedál
cesminaz
Srdečne Vám blahoželám milá Varecha.sk :-) Ja som tu už 5.rok a za tie roky som sa tu naozaj vela naučila.Aj od starších,aj od mladších šikovných varecháčok/varecháčov :-) Čo sa mi tu velmi páči je,ze tu nejde len čisto o recepty.Vymieňame si tu medzi sebou aj naše skúsenosti a pokúšame sa jeden druhému aj poradiť :-) Som tu naozaj velmi rada.Prajem vám ešte vela úspešných rokov a aby ste zostali taký nápomocný a priatelský ako doteraz :-) Dakujem za darček,milé gesto. Prajem všetkým krásny deň!
marienka54
Srdečne gratulujem našej VARECHE a zároveň aj výhercom! Veľmi rada skúšam výborné recepty z Varechy.
motyka
Úprimne sa pripájam sa ku gratulantom. Redakcii z Varechy, ale aj varecháčkam. Som jednou z tých, ktoré často využívajú recepty z Varechy a tým spestrujem stravu celej našej rodine. Veľmi si "moje inovácie" pochvaľujú. A ja som šťastná a uvelíčená - vďaka Vám. Tak ešte aspoň 2x 8.
sonulienka
Aj ja sa pripájam a prajem našej vareche ešte veľa veľa rokov a hlavne aby sme sa tu tak dobre cítili ako do teraz a pridávali sem recepty a hlavne rady. Som tu veľmi rada medzi Vami.
Celá redakcia všetci sú tam vynikajúci a príjemný ľudia. Držím Vám aj naďalej palce a hlavne veľa trpezlivosti s nami.
mitzy
Jéj, ďakujem veľmi pekne, zásterka je krásna, veľmi sa teším. Gratulujem k výročiu :)
kecupicek
Prajem našej Vareche ešte veľa plodných rokov. Držím vám všetkým palce, ste skutočne milí a tvoriví ľudia. Nech sa vám darí!
kuchticka
Gratulujem VARECHE k jej 8. vyrociu.

som jej vernou clenkou od sameho zaciatku, len v poslednom case (asi 2,rokov ) pasivnou, pre osobne dovody.

Tak nech sa NAM dari a vsetci clenovbia su spokojni na nasej Vareche.
Uprimne blahozela vasa kuchticka.






 



TOPlist