Foto: partybar.sk
Podmaní si vás zaujímavou kombináciou chute paradajkovej šťavy a korenistého tabasca. Je vhodný na povzbudenie a aj na regeneráciu trávenia. Nápoj je známy po celom svete a jeho vznik je opradený viacerými legendami. Zrod drinku sa datuje do roku 1921, vtedy ho miešal v parížskom podniku Harry ́s barman Pete Petiot a pripraviť si ho môžete aj vy podľa jeho pôvodnej receptúry.
Legendárny newyorský barman Dale de Groff hovorí, že drink Krvavá Mary vznikol v Paríži o pár rokov skôr. Súvisel vraj s dodávkou prvých plechoviek paradajkovej šťavy do metropoly Francúzska krátko po skončení 1. svetovej vojny. Výborný kokteil z paradajkového džúsu vtedy miešal Frank Maier, zakladateľ dynastie barmanov svetoznámeho hotela Ritz, ktorý navštevovali slávni umelci aj diplomati.
Diskusia k článku