
Maďarský takatoš
Mala som jednu skvelú susedu, ktorá mi tento recept odporučila, samozrejme bola Maďarka, ale keď nám ho dala ochutnať, tak sme si oblizovali prsty....

Pečený bravčový bôčik à la Zuzana
Receptov na bravčový bôčik je tu veľa, tento recept sa odlišuje omáčkou.

Zapečené bravčové stehno na smotane s provensalskými bylinkami
Nevedela som, čo v nedeľu na obed, tak som trošku improvizovala. Vyskúšajte, bude...

Domáca bagetka plnená panenkou a kapustou
Cesto: Zo zemiakov, droždia, vody, cukru, štipky soli a oleja vymiešame cesto. Necháme...

Bravčový plátok s čínskou kapustou
Čínsku kapustu mám veľmi rada. Vysievam si ju v júli na záhrade, spolu s pekinskou...

Obličky s hubami v lístkovom koláčiku
Obličky rozkrojíme na polovice, ostrým špicatým nožom dobre vyčistíme a poumývame v studenej vode. Nakrájanú...

Bravčové mäsko s artičokami
Mäso osolíme, okoreníme a vložíme do zapekacej misky, do ktorej sme pridali trocha oleja.

Bravčové kotlety s jablkovým pyré
Bravčové kotlety z plemena prasiat Duroc, ktoré bolo pôvodne vyšľachtené v USA.

Bravčové rebrá na karameli s červeným vínom
Troška chrumkavé, ale výborné pečené rebrá na karameli.

Letná bezlepková grilovačka
Ku každej letnej sezóne bezpochyby patrí poriadna grilovačka. My vám dnes ponúkame tú bezlepkovú....

Ryža s rebierkami a artičokmi
Máte chuť na tradičné jedlo plné chuti? Ryža s rebierkami a artičokmi je lahodný pokrm jednoduchý na prípravu a vhodný na každú príležitosť....

Bravčové dukáty s curry-hubovým ragú a kráľovským šalátom
Bravčové dukáty s curry-hubovým ragú a kráľovským šalátom. Jedlo, ktoré je vhodné pre slávnostnejšie príležitosti,...

Bravčová sekaná s cuketou
Sekaná z cukety a mletého bravčového pliecka je tá správna voľba k obedu.

Špagetová tekvica s bravčovým mäsom
Špagetová tekvica je mojím najobľúbenejším druhom tekvice. Dá sa z nej pripraviť mnoho jedál....

Bravčové kapsičky so syrom a s paradajkami
Sviatočný obed, ktorý nie je časovo náročný.

Bravčová krkovička špikovaná pomarančovou kôrou a sušenými slivkami
Tuk na povrchu mäsa narežeme do mriežky na malé kocky až po samotné mäso. Slivky a...

Opečená podbrušinka plnená mletou podbrušinkou
Dnešný obed som počas prípravy menila, lebo do druhej podbrušinky sa nedal vytvoriť otvor pre plnku....

Údené rebierka s kyslou kapustou a klobásou
Pôvodne som chcel robiť koložvársku kapustu, ale spomenul som si z detstva na podobný recept ako...

Bravčový perkelt s kyslou kapustou
Možno by som tento recept mal nazvať „segedínsky guláš s väčším pomerom mäsa“....

Fašírky so sírovcom
Mäsové fašírky obohatené o sírovec - výbornú hubu, ktorá rastie na listnatých stromoch.

Americká a kanadská slanina
Údenie je jedným z najstarších a najvychutnávanejších spôsobov prípravy jedla, ktorý dodáva unikátne arómy a chuť, a to najmä v prípade slaniny....

Ryža s bravčovým mäsom
Táto ryža s bravčovým mäsom naplní vôňou celú kuchyňu, je to ten recept, ktorý vonia ako víkend doma....

Bravčová panenka s mrkvou a šampiňónmi
Bravčovú panenku umyjeme, prípadne orežeme nejaké časti. Panenku osolíme a obalíme v bylinkovom korení (ja...

Krupoto s bravčovým stehnom
Na horúcom oleji nechám zosklovatieť nakrájanú cibuľku a trošku rasce. Pridám bravčové stehno, ktoré som...

Šťavnaté fašírky s hubami
Šampiňóny nasekáme nadrobno, rovnako ako aj petržlenovú vňať. Do misky dáme mleté mäso, pridáme...