Feferónová pasta


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú feferónová pasta:

Plnená kapusta s bielou čapičkou (fotorecept) Plnená kapusta s bielou čapičkou (fotorecept) Vaše

Prvý krát som toto jedla tu na Gemery. Pravdov je , že v niektorých maďarských dedinách nemôže sa zaobísť ani jedna svadba , alebo väčšia oslava bez tejto pochúťky spôsob podávania ako aj prípravy záleží od oblasti v ktorej sa nachádzate ja to pre našu rodinku robím Slovensko-Maďarským spôsobom pikatné a kyslo.Ale tu mi išlo hlavne o to ukázať vám postup ako dostanete listy z kapustnej hlavy na tento postup .Niektoré rodiny kapustove hlavy zakladajú do suda pri tlačení kapusty .

Pizza blesková - nech mi Taliani prepáčia Pizza blesková - nech mi Taliani prepáčia Vaše

Toto je pizza, za ktorú prosím bohov talianskej kuchyne o odpustenie. Ale všetkým strašne chutí a ja ju musím vždy robiť, keď prídu hostia. Hlavnou surovinou je arabský chlieb, to sú také tie tenké placky z chlebového cesta, čo sa predávajú v každých potravinách. Taliansky šéfkuchár by mi zlomil obe ruky, ale počítam potichu s tým, že taliansky šéfkuchár nevie po slovensky.

Chilli fazuľová polievka (fotorecept) Chilli fazuľová polievka (fotorecept) Vaše

... Slovenská chilli fazuľová polievka. Jedával som ju pravidelne v jednej reštaurácii, teraz ju varíme doma a chutí ešte viac....

Recept bez obrázku Perkelt z bravčových paprčiek Vaše

Teneo recept mám od jedného mäsiara. Je to jedlo vynikajúcej chuti, proste maškrta, ktorá sa ale musí jesť horúca. Vrele doporučujem.

Šunková nátierka Šunková nátierka Video

Ideálny olovrant, desiata alebo ľahká večera.

Recept bez obrázku Mexická fazuľa

V hlbokej panvici rozpálime olej a vložíme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme na kolieska nakrájanú klobásu.

Recept bez obrázku Bravčový perkelt

Najemno nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak opražíme na horúcom oleji.



Aktuálne súťaže

Denný súhrn receptov Novinka!

« Júl
August 2015
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 31/2015: Letné dezerty Letné dezerty
Časopis Varecha v piatok 31. júla v denníku Pravda.


TOPlist