Ako schudnúť

Ako schudnúť, keď mi tak chutí jesť?

kristinaseda - bez fotkykristinaseda, 16. februára 2024

Dobrý deň prajem. Prosím Vás pomôžte mi niekto. Neviem doslova odolať jedlu. Ak sa dokopem do cvičenia, tak to nechce ísť vôbec dole. Čo mám robiť? Som mladá baba a neviem si nájsť ani priateľa. Máte niekto nejakú účinnú radu, ktorá by mi pomohla? Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

56859_1675025533 - profilový obrázok
dr
dr
Pevnú vôľu naštartovať, zmeniť hlavne jedálniček, cvičenie je len doplnok na spevnenie a formovanie tela, cvičením neschudneš. Jedz malé porcie a pravidelne.
mamec
Ak chceš schudnúť len kvôli tomu, aby si si niekoho našla, tak sa s tým netráp. Keď to budeš siliť, tak si môžeš ublížiť. Schudnúť musíš chcieť kvôli sebe. Ak máš len miernu nadváhu a nemáš zdravotné problémy, tak sa nauč mať rada taká, aká si. Ver tomu, že tak budeš aj príťažlivejšia pre mužov. Pokial ale máš väčšiu nadváhu a cítiš, že to ohrozuje tvoje zdravie, tak sa poraď s lekárom. Nie je to vždy len o prejedaní sa a nedostatku disciplíny, môže za tým byť aj nejaká choroba. Napríklad problémy so štítnou žľazou. Moja príbuzná rapídne schudla keď je po rokoch zmenili lieky na srdce. A čítala som o prípade, kde dievčine ktorá nevedela nijako chudnúť nakoniec zistili histamínovú intoleranciu. Treba sa obrátiť na odborníkov, tým nič nepokazíš. Držím ti palce:)
blissofplants
@kristinaseda

Odolať jedlu neviem ani ja.😉
Súhlasím ale s @dr.
80% zdravá vyvážená strava, žiadne diéty len pevná vôľa pri zdravom stravovaní, neponáhlať sa, jedlo si vychutnať a 20% cvičenie..
U mňa funguje rýchla chôdza/inak necvičím iba v kuchyni😄/ ale každý je iný.
Musíš ty sama prísť na to, čo ti vyhovuje.😉
A nesústreď sa na to, že si nevieš nájsť priateľa.
Objaví sa, keď to prestaneš riešiť.🙂😉
Veľa šťastia!