Vinš všetkým varecháčom :-)

janazjarku - fotkajanazjarku, 1. januára 2012
Vinšujem Vám, žeby sce mali v Novom roku lepších koláčov po pulnej tepši, veľo slifkoch na paľenku, na Malorke dovolenku a furt pulnú peňaženku :-)
Milí moji varechoví priatelia a milá redakcia, tento vinš mi zacinkal v mobile a tak sa chcem s ním podeliť aj s Vami. Hej východniarsky je voľajaký no veľmi milý nie ? Z celého môjho srdca všetkým želám do nového roka lepšie časy bez konca sveta prežitý v zdraví, láske i šťastie môže byť, aby sme sa tu stretávali vo veselosti celý rok :-) A ja som si predsavzatie dala, žeby som tento rok na tejto skvelej stránke toľko nechýbala !! .-)
@zareaguj


Diskusia k článku

fialka49
Ďakujem za krásny vinš, ktorý poteší nielen varecháčov.
A aj ja prajem veľo koláčov, slifkoch i tú pulnú peňaženku, čo by mohol každý ísť na Malorku.
viera1
Ďakujem a tiež želám,aby sa konečne podarilo vymeniť maltu (M) za Malorku.A veruže @Janazjarku ,chýbaš.
marianne69
Jaaaj,tento vins sa mi velmo paci.Ta Malorka by aj bodla,som pol roka doma a uz ma mrle zeru:-D a to som sa dusovala,ze aspon 3 roky zo Slovenska paty nevytiahnem. A ja k nemu pridavam este vela zdravia,Vsetkym varechacom i redakcii,lebo ako sa to hovori,ze zdravy clovek ma 1000 zelani a chory len jedno.Aj tebe vsetko dobre @janazjarku :-)
dorisa
Ďakujem. Prajem šťastlivý Nový rok 2012:)
aroooo
Ďakujem a aj ja prajem zdravie a pohodu v r.2012
baculata
Podakovanie za vinš Ti patrí aj odo mna, tiež so želaním toho najlepšieho, tento rok som započula vinš tiež o penaženke, ktoru si želáme tučnu a postavu chudu, len aby nám to život nepoplietol.Ešte raz všetko dobre želám a vela chuti do písania, rada si niečo od Teba prečítam, potešila si ma, chýbaš tu.
kuchticka
Veruze si potesila @janazjarku , vdaka a ja prajem vsetko to iste tebe. Asi som ta magnetizovala???, cely tyzden rozmyslam co sa s tebou deje, ci pises uz tu svoju knihu zabavnych pribehov a ci sa tu este niekedy ukazes aby sme sa zasa mohli zasmiat, lebo @arasidka na vsetko nestaci. ??? otazniky platia.
frezia68
Každému a všetkým veľa zdravia,šťastia,lásky..........
zdezda
Pohodový celý nový rok prajem všetkým :-)
irenaw
Milý vinš, potešil, ďakujem aj ja. Pridám jeden krátky: Na nebi petardy, na zemi blato, pred nami ďalší rok, nech stojí za to :O) Všetko dobré všetkým
tetuska
pekný vinš, želám všetkým, aby rok 2012 bol lepší ako ten predchádzajúci, veľa šťastíčka, zdravíčka...
evanaaa
Tiež som zaregistrovala tvoju absenciu tu na Vareche, @Janazjarku , vidím, že si tu stále, tak aj ja ti do ďalšieho roku želám len to najlepšie, nech sa stratia všetky neduhy čo ťa trápia, aby ti bolo lepšie ako doteraz. A ostatným varecháčom tiež úspešný rok 2012!
tinca
jani to je pekné predsavzatie, len ho dodrž, lebo veľa absentuješ. Úspešný rok 2012!
nika60
Pripájam sa aj ja zo srdca prajem všetko dobré....
janazjarku
Dievčence moje som tu síce naozaj menej ako onehdá no predsa aspoň krát za týždeň nazriem prečítam a zasmejem sa :-) V poslednej dobe ma zavalila práca divným útokom a tak domov prichádzam (teda dovlečiem sa) unavená a veru nič smiešne ma nenapadá čo je zlé a preto som si to predsavzatie dala bo ako je známe veľmo rada sa smejem,ale nie sama no spolu s vami :-) Inak normálne varím a aj vymýšľam čo to pohorelo i sa vydarilo a tak verím, že to moje novoročné predsavzatie "zahoď starosti" čoskoro bude zbadať aj tu :-) teším sa , že som tu s Vami chlapcami i dievčencami.-)
evas13
Jani aj tebe všetko najlepšie, zdravé a krásne do teba a okolo teba. Všetkým varecháčom prajem len to najlepšie v roku 2012. :)
bobarka
Prajem všetko dobré a nielen tento rok. Už som sa bála,že si na tú knihu zabudla a nedožilem sa jej.
marcy
aby sme sa nikdy nezabudli zhovárať,škriepiť,milovať....aby sme nezabudli žiť :)
zvoncek
Vitaj Janka v novom roku, podeľ sa s nami o svoje spomienky veselé a aj tie smutno-veselé trochu.,
no a podpisujem sa pod vinš @marcy
hannah22
pekné želanie dakujem janka aj marcy,.... nech sme všetci zdraví, šťastní a spokojní a nech sa nám dobre varí..... :))
slavi
Ach, či je ten svet malý, aj tento netový:-)Slniečkoooooooo aj Tebe veľa šťastia v tomto roku a nech Ti ten Tvoj krásny úsmev nikdy nezmizne z líčok:-)keď ťa vidím, mám chuť si zakrepčiť s cinkajúcou šatkou:-) kwak :-)))to len keby si nevedela, čia som...žabacia:-)))
janazjarku
@slavi no hurááá !! A kde si bola moja doteraz noo ?? :-) Som rada, že si ma tu našla aj tebe všetko len to naj v celučkom roku hlavne veľa veľa lásky, zdravie a šťastie každý deň :-) Chcelo by to zase voľajaké stretko dievčička milá .-)
witchina
Šťastný ,veselý,plný lásky Nový rok želám Tebe Janka aj celej tvojej rodine!



 



TOPlist