Tááááááák......a som dopékla....

tetulka - fotkatetulka, 24. decembra 2012
Jako Vám tu ukazujem na fotečke...No, reku Vás troška pobavím, aby ste si kukli aj "néčo z obyčajného života" .Ale velice chválim šeckých Varecháčof a Varecháčky za velice pekné obrázky a ešče lepšé kulinárske výtvory. Téééééda očúvajte moji milí, parrrááádne recepty sem ukladáte, nekeré som aj vyskúšala a som velice spokojná nééélen já, ale aj moje maškrtné príbuzenstvo. Dakujem naozaj úprimno. Ale teda už mám teho naozaj šeckého plné kríííže. Ledvaj sa híbem, jednák to robí aj to počasí...trocha. Chvalapánubohu, som to zvládla a už mosím len posklúdzat, poumývat a pojdem na ucho, lebo šak zajtrá bude ešče čo robit. Jéééééminenku, kukám na hodziny, šak to už zas je "neskaj".....A to som sem len došla nakúknut, že čo si tu písmenkujete.... Ale ščúl naozaj bez srandy, reku, šak mosím ít friško zavinšuvat na Varešku, lebo bych si to neodpuscila, kebych vinšuváný zmeškala. Tak teda...
Jáááá Vám šeckým z celého srdca úprimno vinšujem ščaslivé a radostné Vánočné svátky, Krista Pána narodzený, aby Vám dal Pán Boh zdraví, ščascí a Božské požehnáný, na poli úrody, v stodole hojnost a f príbytku lásku a svornost. V Novém roku nech Pán Boh žehná každý Váš krok, aby sa Vám dobre darilo po celý rok. Toto Vám vinšuje Vaša Tetula.babula
@zareaguj


Diskusia k článku

tetulka
....a fotečka neprešla....hmmm, mosím to skusit nanovo...
babinka
aj slovka od teba potesia...dakujem ti tetulka, a prajem tebe i vsetkym ludom dobrej vole pekne sviatky a vela zdravicka, to je dar, ktory chcem pre seba i pre vas ...
havino
@tetulka , dakujem, aj ja ti želám a všetkým varecháčom pokojné, krásne svátky, pri raňajšej kávičke si ma veľmi potešila tvojími písmenkami, usmiata som od ucha k uchu z čítania v tvojom nárečí
sovka62
Veľmi pekne ďakujeme, krásne vinše mi potešili dušičku a už si želám len aby sa splnili aj pre teba, lebo zavinšovať krajšie ako ty nedokážem.
Takýto pondelkový Štedrý deň sa mi páči. Keďže bol pred ním víkend, všetko sa stíha bez stresu a bez zhonu, netreba sa náhliť, takže tieto Vianoce budú naozaj v pohode.
aroooo
@tetulka ,ďakujem za prianie aj ja prajem hlavne zdravíčko a pohodu a v r. 2013 "nebolo by od veci..."--ha-ha - pridať častejšie tých tvojich pár písmeniek, ktoré tak krásne pohladia, ďakujem.
ebaka
Po pôstnom ,,obede,,som sa schuti zasmiala na Tvojej vinšovačke.Musela som prečítať manželovi aj maminke.Tak aj od nás pre Teba,,len pokoj v duši a v zdraví v kruhu rodiny .
miamia
Ďakujeme krásne za prianie, aj sme sa schuti doma zasmiali...tak je to vtipne napísané! :) Podobne prajeme požehnané Vianoce a všetko krásne v Novom roku! :)
arasidka
pekný večer, kmotrička. Určite si už aj ty po večeri, pocichučky banuješ, že si tolko teho nemosela zest, jako si aj ja hovorím.Ale ket je tá kapustnyca taká dobrá!Aj zme si povedzeli, že preto je taká dobrá, lebo sa varí len raz v roku.
Tak ci aj já vinšujem , aby si bola furt veselá, zdravíčko nech ci slúži,aj tvojej rodzine, lebo neskaj tý dochtori lezú hodne do penez :)
A aby ten dálši rok bol o nečo lepší jak bol tento.
Nech ci tvoje šikovné ruky vydržá čo najvác, aby si teho ešče mnoho dokázala porobit pre potešeny ostatných.
A aj ket sem už vinšovala ostatným, ešče raz vinšujem šeckým len dobré a pekné dny po celý rok.
jurajko06
Ďakujem za krásne prianie a aj za to pekné písanie a pripájam sa Vinšujem všetko dobre a hodne hodne receptov .
natali
patri Ti velke dakujem a tiez vsetko len to najlepsie do Noveho roku!
fiby
Ďakujem, aj ja Vám prajem hlavne veľa zdravia v novom roku 2013.



 



TOPlist