Varecha.sk a TV Varecha sú internetové stránky plné receptov vydavateľstva OUR MEDIA SR a.s. © 2009 - 2024.
Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah na Vareche je chránený autorskými právami. Viac info.
Varecha využíva súbory cookies, všetky recepty bežia na serveroch firmy Webglobe - Yegon.
Made in Slovakia Vyrobené na Slovensku
ediblestuffimake.blogspot.com/2011/04/deep-fried-okra.html...
okru si pestujem na zahradke a pouzivam ju nakrajanu na zahustovanie masovych stiav a omacok, do leca, vcelku som ju parila v parnom hrnci, podavala som ako zeleninovu prilohu, je to ozaj chutna zelenina,
tu najdes aj zopar receptov
www.sme.sk/c/3903502/dnesne-menu-okra.html...
pekny den :-)
Online prekladac mi to prelozil takto:
Tak tu to je, som pridal pár zvratov z mojej vlastnej, a uvidíme, ako to chutí za 10 dní!
Nakladané Ibištek
- 1 Mason JAR
- 1 libra mladé, malé a ponuky okra struky
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 malé paradajka (zaistí, že je dosť malý na to, aby sa zmestili do hornej časti nádoby)
- 1 / 2 lyžičky korenia kurie oká
- 2 polievkové lyžice soli kóšer, alebo morenie
- 1 šálka vody
- 1 šálka octu
Spustiť poháre cez umývačku, alebo čisté a suché je dobre po ruke. Vyňatie pôdy z produkcie.
Umyte si dobre okrás a suché. Pripravte si všetky ostatné ingrediencie.
V malej panvici priniesť tieto ingrediencie do varu:
1 šálka vody
1 šálka octu
2 lyžice soli kóšer, alebo morenie
V JAR:
Pridajte svoj paradajky, strúčiky cesnaku, korenia a začať usporiadať okrás vnútri. Akonáhle sú všetky zabalené a svoju zmes nad prišiel revúci varu a pomaly nalejte na okra v JAR.
Kliknite na stranách, takže všetky bubliny môže byť prepustený a potom ešte raz nevidíte viac navrch ešte sa žiadne ďalšie tekutiny. Uzavrite a nechajte vychladnúť na izbovú teplotu.
Dajte pohár do chladničky na tomto mieste po dobu 10 dní! Tie by mala trvať do chladničky na 1 mesiac pre Vás tešiť!
* Nebojte sa zmeny receptúry okolo Ak chcete pridať viac cesnaku či iné morenie korenie alebo kôpor. Chcel som to veľmi jednoduché a inšpirovaná mojimi konzervy okrás.
Vďaka niekoľkým varí pre inšpiráciu a pokyny pre recept.
Nižšie Uvidíte tiež aktuálne informácie o mojej kvaka uhorky (recipe!), je to už 10 dní a farba je úžasná! Myslím, že mám jar, je tmavší, než ten, ktorý som robil pre svoje sestry. Nechal som viečko mierne uvoľnené plyny tak, aby mohla uniknúť a teraz, keď idem sa pozrieť na to by som povedal, že smrdí len o pravdu, ako som si to. Za 4 dni to bude ísť do chladničky a taky by malo byť pripravené, aby si krátko na to.