Žĺtkový krém s čučoriedkami
Róbert Krištof
šéfkuchár reštaurácie Oliva hotela Premium v Bratislave, 13. marca 2012
šéfkuchár reštaurácie Oliva hotela Premium v Bratislave, 13. marca 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Žĺtky, práškový cukor a dreň vanilky vylejeme do misy a dáme nad vodný kúpeľ. Šľaháme, pomaly prilievame víno, kým sa nevytvorí krém.
- 2
Časť čučoriedok nasypeme do pohárov a zalejeme krémom, druhú časť čučoriedok použijeme ako dekoráciu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu