Zimné truffle

droetker - fotkaDr.Oetker, potravinárska spoločnosť založená v roku 1891, 17. novembra 2015
Zimné truffle
Foto: droetker

Komerčný recept

4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

200 g
5 PL
20 ks
1 bal
500 ml
40 g
200 ml
1 bal
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na prípravu truffle namočíme slivky na dve hodiny do rumu. Piškóty naukladáme na dno pohárov a na ne uložíme rumové slivky.

  2. 2

    Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale a zalejeme ním piškóty a slivky. Necháme vychladnúť.

  3. 3

    Smotanu ušľaháme s vanilínovým cukrom dotuha. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko a ozdobíme povrch pohárov. Nakoniec posypeme nastrúhanou čokoládou.

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: