Zemiakové palacinky

alessino - bez fotkyalessino, 8. februára 2013

Snažil som sa spojiť príjemne(milujem zemiaky) s užitočným(ostatmí členovia majú radi palacinky). Výsledok stál za to. Názov palacinky som zvolil pretože kombinácia mlieko+vajce+múka je palacinkove Zobraziť celý popisSnažil som sa spojiť príjemne(milujem zemiaky) s užitočným(ostatmí členovia majú radi palacinky). Výsledok stál za to. Názov palacinky som zvolil pretože kombinácia mlieko+vajce+múka je palacinkove cesto. Navyše výsledný produkt nespĺňa nielen chuťové kritériá ani jazykové kritérium.

5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Zemiaky nastrúhame čo najjemnejšie.

  2. 2

    Pridáme múku, soľ korenie(podľa chuti), a mllieko aby vzniklo redšie cesto.

  3. 3

    V podsate je to zemiaková placka s mliekom. Opražíme na troche oleja. čím menej tým lepšie(ale nie bez).

Diskusia k receptu

alessino
na som použil surové. ale dôležité je na tom najjemnejšom postrúhať.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia