Zemiakové pagáčiky

maminamicha - fotkamaminamicha, 13. júna 2013
60 minút
príprava
10 minút
na 180 °C

Suroviny

1 kg
1 kg
2 PL
2 ks
500 g
2 ks
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Zemiaky postrúhame a všetko spolu spojíme. Necháme na 1 hodinu odpočívať na telom mieste.

    Zemiakové pagáčiky - obrázok 1
  2. 2

    Vykysnuté rozvaľkáme, potrieme olejom, preložíme znova potieme olejom preložíme. Vyvaľkáme na hrúbku 1cm. Vykrojíme potrieme vajíčkom a posypeme zmesou rasca, sušený cesnak, ľanové semiačko, sézamové semiačko.

    Zemiakové pagáčiky - obrázok 2
  3. 3

    Pečieme 10 min. pri 180°C

    Zemiakové pagáčiky - obrázok 3

Diskusia k receptu

dovolenka
Ďakujem. vedela som, že tu nájdem všetko. Kolegyne chválili pagáče jednej z nás, nechutnala som, ale tento recept som počula, myslím si, že menej kalorický bude bez syra a kyslej smotany. Ale to je vec každej gazdinky.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia