Foto: vanden
Pomazánka je vhodná ako podklad na chlebíčky, ale aj ako rýchlovka k večeri, raňajkám, či ako pochúťka na rožok.
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Nastrúhame cibuľu a uvarený zemiak. Pridáme 2 lyžice horčice, 2 lyžice margarínu. Premiešame a dochutíme soľou podľa chuti.
- 2
Poriadne premiešame a necháme odležať. Môžeme konzumovať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/lutenice/8859-recept.html...
abdul, 31. októbra 2010 o 17:31
viera1: Do toho, či k tomu ?
Zemiaky sú varené, ja nedochucujem ničím iným ako soľ, je to podľa mňa chutné. Môže byť maslo alebo ja dávam Perlu, alebo Ramu.