Zelerový šalát s broskyňou

iv01 - bez fotkyiv01, 1. júla 2013
Zelerový šalát s broskyňou
Foto: iv01

tento jednoduchý recept mám od sestry, je výborný... vhodný na predjedlo alebo ako chuťovka napr. pre návštevu

Suroviny

300 g
600 g
3 ČL
3 PL
3 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    zeler a kuracie prsia uvaríme v osolenej vode do mäkka

  2. 2

    po vychladnutí zeler nastúhame a kuracie prsia nakrájame na maličké kúsky

  3. 3

    pridáme tatarskú omáčku a majonézu a dobre premiešame

  4. 4

    podávame na poloviciach zaváraných broskýň spolu s nejakým pečivom, napr. bagetka, toustový chlebík, sendvič a pod. ale výborné je to aj bez pečiva

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre
Podobný šalát kura-zeler do broskyne robievam aj ja, voláme ho komunistický :) Nikdy sa ho neviem dojesť, odkladám pri ňom všetky slušné spôsoby.. je moja slabosť :)