Foto: avanka
Úžasné, voňavé, farebné jedlo s kopou zeleniny.....
4
porcie
porcie
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na olivovom oleji si speníme nadrobno pokrájanú cibuľku s cesnakom, pridáme na plátky pokrájané sušené paradajky, cuketu, kápiu na pásiky, mrazenú zeleninu a chvíľku, asi 3 minúty restujeme. medzitým si pripravíme vývar z bujónu, môžeme použiť aj domáci vývar, ak máme.
- 2
Bulgur prepláchneme pod vriacou vodou, nasypeme do panvice so zeleninou, zalejeme vývarom a privedieme k varu. Odstavíme, zakryjeme pokrievkou a necháme asi 20 minút odstáť. Pred podávaním posypeme strúhaným syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
alebo v zdravej vyzive
Dám vedieť, ako to dopadlo:)) a či chutilo..
alebo v zdravej vyzive
Dám vedieť, ako to dopadlo:)) a či chutilo..