Zeleninový bulgur so sušenými paradajkami

avanka - bez fotkyavanka, 15. marca 2010 13:35
Ďalšie recepty »
Zeleninový bulgur so sušenými paradajkamiFoto: avanka

Úžasné, voňavé, farebné jedlo s kopou zeleniny.....

4
porcie
25 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Na olivovom oleji si speníme nadrobno pokrájanú cibuľku s cesnakom, pridáme na plátky pokrájané sušené paradajky, cuketu, kápiu na pásiky, mrazenú zeleninu a chvíľku, asi 3 minúty restujeme. medzitým si pripravíme vývar z bujónu, môžeme použiť aj domáci vývar, ak máme.

  2. 2

    Bulgur prepláchneme pod vriacou vodou, nasypeme do panvice so zeleninou, zalejeme vývarom a privedieme k varu. Odstavíme, zakryjeme pokrievkou a necháme asi 20 minút odstáť. Pred podávaním posypeme strúhaným syrom.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist