Nikdy som neobľubovala ovsené vločky, vždy mi prišli bez chuti. Vegánska kuchyňa a obmedzovanie klasického cukru však vo mne neuhasilo chuť na maškrtu a Zobraziť celý popisNikdy som neobľubovala ovsené vločky, vždy mi prišli bez chuti. Vegánska kuchyňa a obmedzovanie klasického cukru však vo mne neuhasilo chuť na maškrtu a keďže mám rada rýchle a chutné výsledky vualá.:)
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vločky necháme napučať cca 20 min. ak sa nám však nechce(čo sa mi väčšinou nechce) zalejem ich vodou a a za stáleho miešania prevaríme v hrnci až sa voda vytratí a začnú sa pripekať.
- 2
Ostavíme z ohňa prelejeme javorovým sirupom a posypeme škoricou, postrúhame jablko a premiešame. Ozdobíme orechmi, ktoré môžme orestovať na sucho na panvici. Ak jablko nechceme strúhať, ale chceme mať plátky odporúčam ich poukladať na vrch spolu s orechmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ruzova: myslíte si, že by sa to isté dalo spraviť v jablčnej čerstvej šťave?
betty21: ešte som sa k tomu nedostala, treba to prevárať?
asa5: prosím Vás treba ich dať dopredu napučať do mlieka? či iba rozmixovať, lebo ja si robím banánová koktejl so sójovým kefírom a javorovým sirupom a škoricou a to mi celkom vyhovuje.
Ďakujem za pozitívne reakcie