Foto: imelia
Našla som tu recept na klasické piškóty, trošku som si ho upravila a myslím, že sa mi podarila taká vhodná diétna alternatíva. Sú suchšie Zobraziť celý popisNašla som tu recept na klasické piškóty, trošku som si ho upravila a myslím, že sa mi podarila taká vhodná diétna alternatíva. Sú suchšie ako kupované, lepšie je ich zapíjať čajom či mliekom. Ale sú sladké a bez veľkých výčitiek :)
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Bielka oddelíme od žĺtok a vyšľaháme sneh. Do snehu zašľaháme postupne rozdrvenú stéviu, žĺtka a nakoniec múku s otrubami.
- 2
Pomocou cukrárenského vrecka urobíme na plech vystlaný papierom kopčeky. Ja som vrecko nepoužíla, lyžicou som tvarovala kolieska, preto sú aj také kostrbaté :).
- 3
Pečieme pri 200°C asi 15 minút. Vyšlo mi ich 20 takých väčších piškótov.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu