Foto: jokin
Tu sú urobené posledné kúsky mäsa z polovičky kuraťa ak by náhodou niekomu nevyhovovala Čína. Je to úplne jednoduchá príprava. Moja mama veľmi často Zobraziť celý popisTu sú urobené posledné kúsky mäsa z polovičky kuraťa ak by náhodou niekomu nevyhovovala Čína. Je to úplne jednoduchá príprava. Moja mama veľmi často takto kura pripravovala. Kura je šťavnaté a má dobrú chuť, pre staršie varešky táto príprava je určite dobre známa a ako posledný chod nášho slávnostného obeda boli výborné Bebe keksy podla receptu Mia 2404, výborne sa hodia ku káve. Mia dík za recept.
Postup
-
1
Nasolené kura uložíme do panvice, dáme naň maslo, zakryjeme pokrievkou a začneme dusiť. NEPODLIEVAME.
-
2
Kuriatko si pustí dostatok šťavy
-
3
Toľkoto šťavy si pustilo. Kto nemá rád zapečené môže použiť takéto mäso my máme radšej pripečené, tak pokračujem v dusení až sa šťava skoro úplne odparí a kura sa zapečie.
-
4
Tu pridávam aj foto tých Bebe keksov, ktoré sme mali ku káve. Ešte raz MIa ďakujem za recept.
Diskusia k receptu