Tento koláč je veľmi jednoduchý a vášnivo sladký. Pochádza zo západného Rakúska, a tam ho nájdete v najlepších reštauráciach.
6
porcií
porcií
45 minút
príprava
príprava
25 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Cesto: Pripravíme si konzervu ananásu, ktorú zmixujeme na najmenšie kúsky, pridáme 2 hrnčeky polohrubej múky, jeden hrnček práškového cukru, dve vajcia, a jeden prášok do pečiva. Na konci pridáme šťavu z ananásu a miešame do zhustnutia a vylejeme na plech (okruhlý).
- 2
Plnka: Do misky dáme rozpustené pomazánkové maslo, pridáme tri vanilkové pribináčky, 2 vanilkové pudingy a dva vanilkové cukre, túto hmotu premiešame vareškou alebo mixérom, a necháme vychladnúť 60 minút.
- 3
Na záver plnku vylejem na cesto a posypeme strúhanou čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu