Foto: maruna
Je to veľmi jednoduchý recept a v našej rodine má vždy zaručený úspech, lebo mäso je šťavnaté a chutné.
5
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
70 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Mäso rozporcujeme, položíme na hlbší pekáč, osolíme, okoreníme, opaprikujeme, polejeme opraženou oravskou slaninou. Na to vysypeme malé lečo a pokrájanú cibuľu. Ja používam čerstvú papriku a paradajky. Pridáme väčší plátok masla a rozdrvený masox (karpatský). Trocha podlejeme vodou.
- 2
Dusíme prikryté asi jednu hodinu. Na záver pridáme šľahačkovú smotanu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Autorke receptu ďakujem!!!