Vyprážaný bôčik

redakcia - fotkaredakcia, 23. novembra 2009
4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

 podľa chuti
 podľa chuti
 podľa chuti
 podľa chuti
Cestíčko:
3 ks
150 g
1 ks
 podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Plátky bôčika naložíme do ryžového vína alebo suchého sherry. Pridáme sójovú omáčku a karí, zamiešame, trochu osolíme a necháme asi 2 hodiny odležať. Medzitým si pripravíme cestíčko tak, že našľaháme 3 vajcia a pridáme k nim 150 g hladkej múky.

  2. 2

    Potom plátky mäsa namočíme do cestíčka a vyprážame v rozpálenom oleji. Keď sa plátky opečú dozlata, vyberieme ich a pridáme do rozpáleného oleja pažítku a nakrájanú čerstvú čili papričku.

  3. 3

    Chvíľu ich restujeme a nakoniec pridáme k mäsu.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: