4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Plátky bôčika naložíme do ryžového vína alebo suchého sherry. Pridáme sójovú omáčku a karí, zamiešame, trochu osolíme a necháme asi 2 hodiny odležať. Medzitým si pripravíme cestíčko tak, že našľaháme 3 vajcia a pridáme k nim 150 g hladkej múky.
- 2
Potom plátky mäsa namočíme do cestíčka a vyprážame v rozpálenom oleji. Keď sa plátky opečú dozlata, vyberieme ich a pridáme do rozpáleného oleja pažítku a nakrájanú čerstvú čili papričku.
- 3
Chvíľu ich restujeme a nakoniec pridáme k mäsu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu