« Naspäť na tento recept

Vyprážaný bôčik verzia na vytlačenie



Autor receptu: redakcia


Postup receptu

Plátky bôčika naložíme do ryžového vína alebo suchého sherry. Pridáme sójovú omáčku a karí, zamiešame, trochu osolíme a necháme asi 2 hodiny odležať. Medzitým si pripravíme cestíčko tak, že našľaháme 3 vajcia a pridáme k nim 150 g hladkej múky.

Potom plátky mäsa namočíme do cestíčka a vyprážame v rozpálenom oleji. Keď sa plátky opečú dozlata, vyberieme ich a pridáme do rozpáleného oleja pažítku a nakrájanú čerstvú čili papričku.

Chvíľu ich restujeme a nakoniec pridáme k mäsu.

Suroviny




4
porcie
15
minút
príprava
30
minút
tepelná úprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist