Vyprážané slimáky fotorecept

danculka - fotkadanculka, 27. októbra 2012
Vyprážané slimáky (fotorecept)
Foto: danculka

Z cesta na langoše sa dájú urobiť aj iné dobroty....

5
porcií
30+180 minút
príprava

Postup

  1. 1

    Z múky, mlieka, droždia , smotany,soli vymiesime cesto tak,že do mlieka dáme droždie a keď podkysne zamiesime s múkou a ostatnými ingredienciami cesto a to dáme kysnúť do chladničky,tak po 3 hodinách je cesto nakysnuté a môžeme robiť slimáčiky,cesto si rozdelíme na 70g kúsky,čo stačí na jeden langoš a každý takýto kúsok dáme do mikrosáčka a urobíme si len toľko,koľko skonzumujeme. takto na druhý deň si môžeme urobiť langoše .. cesto si roztiahneme a položíme plátky syra a stočíme,ako roládu...

    Vyprážané slimáky (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    pokrájame ...

    Vyprážané slimáky (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    a vyprážame...

    Vyprážané slimáky (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    podávame s kečupom,dobrú chuť!

    Vyprážané slimáky (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

afataga
to musi byt vyborne, ja by som si miesto kecupu dala vinecko :-)
hubata
Ja aj kečup, aj vínečko ..... fantázia ako vždy @Danculka. Pekné foto, zrozumiteľný popis, už aj ukladám. Vďaka
vierutt
Tak toto je určite výborné! Hlavne s tým vínkom :-)))
ariela6
vyzera to super danculka ti vymyslas kazdy den nieco nove si sikulka kucharka vzdy si tvoje recepty ukladam aj tento a mozno ho aj tento tyzden skusim dik
ariela6
este nieco ten syr sa ti neroztiekol ked si to vyprazala niekedy eidem tecie tak dufam ze aj mne sa to podari bez roztecenia
dogagador
este som sa neodhodlala robit langose a uz mam chut aj na Tvoje slimaciky!

Zaujímavé video z archívu TV Varecha