Vyprážané slimáky (fotorecept)

Autor receptu: danculka

Z cesta na langoše sa dájú urobiť aj iné dobroty....

5
porcií
30+180 minút
príprava

Postup

  1. Z múky, mlieka, droždia , smotany,soli vymiesime cesto tak,že do mlieka dáme droždie a keď podkysne zamiesime s múkou a ostatnými ingredienciami cesto a to dáme kysnúť do chladničky,tak po 3 hodinách je cesto nakysnuté a môžeme robiť slimáčiky,cesto si rozdelíme na 70g kúsky,čo stačí na jeden langoš a každý takýto kúsok dáme do mikrosáčka a urobíme si len toľko,koľko skonzumujeme. takto na druhý deň si môžeme urobiť langoše .. cesto si roztiahneme a položíme plátky syra a stočíme,ako roládu...
  2. pokrájame ...
  3. a vyprážame...
  4. podávame s kečupom,dobrú chuť!