Vyprážané pirohy

anyanika - fotkaanyanika, 26. februára 2011
Vyprážané pirohy
Foto: anyanika

Tento recept je dobrý ak potrebujeme pripravit niečo chutné rýchle ale aj sýte pre deti aj pre dospelých.

30 minút
príprava

Suroviny

pol l, (cmar
pol kg
1 lyžička




Postup

  1. 1

    suroviny zmiešame a urobíme cesto

  2. 2

    cesto rozvalkáme na hrúbku pol centimetra a narežeme kocky

  3. 3

    tie potom plníme džemom alebo pudingom a zlepíme na trojuholníky,ktoré potom pečieme na oleji. po upečení posypeme práškovým cukrom. Podávame s mliekom.

Diskusia k receptu

petravoska
ja mam podobny recept na lokše na kyslom mlieku. urcite sa daju take pirohy plnit aj na slano napr. s kyslou kapustou... mnam
mamatata2
Super recept a dali by sa len piecť v rúre ? Nech zbytočne nevyprážame, keď už ide tá jar a zimné kabáty odložíme. Má rada jednoduché a rýchle jedlá.
mamatata2
Joj prepáč, teraz som si všimla, že názov je pečené, tak si ich treba dať piecť, Vyskúšam.
cindy4
@mamatata2 (27.2.2011 13:09)

Kamarátka robí tieto pirohy v rúre. Papier na pečenie potrieť olejom, poukladať pirohy a potrieť ich olejom a piecť do zlatista.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia