Foto: sofka2006
Je to niečo ako domáci recept :)... Je vynikajúci, oplatí sa na piecť! Chutný, sladký, zdravý a atď... :) Odporúčam napiecť !.... Ideme Zobraziť celý popisJe to niečo ako domáci recept :)... Je vynikajúci, oplatí sa na piecť! Chutný, sladký, zdravý a atď... :) Odporúčam napiecť !.... Ideme na to !! A rozhodne si ho urobte ;) Vaša Sofka
príprava
na 170 °C
Postup
-
1
Vezmeme si cukor vysypeme do misky. Pridáme vajcia a pomaly miešame do penista 5 - 10 minút :)
- 2
Prisypeme vanilkový cukor a škoricový cukor. Miešame 2 - 6 minút :)
- 3
Postupne pridávame hladkú múku. Miešame tak aby neboli žiadne hrudky !!! Ak bude príliš riedke pridajte múku :)... !
- 4
Do vymastenej a pomúčenej formy, vložíme jablká (nahrubo nakrajané), ktoré zalejeme pripraveným cestom. Pečieme na 170 °C 45 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Pripájam sa však k otázke Julinky, ten koláč po upečení vyklopím? Nebude sa lepiť? Upečený je vtedy, keď sa na špajdlu nič nelepí?: Háá?
áno obráti sa :) Odporučám vyskúšať
áno vyklopiť :) Nie ak máte čerstvé umyté jablka tak nie :) áno tak ale aj podla času :) Lebo ke´d bude málo hnedý tak treba ho ešte nechať :) Všetko ?