Vynikajúce nugetky fotorecept

punticka - fotkapunticka, 29. januára 2013
Vynikajúce nugetky (fotorecept)
Foto: punticka

Tento recept je určený pre začiatočníkov, ktorý v kuchyni ešte len začínajú ( ako ja :D ). Je rýchly a jednoduchý. Veď skúste. P.S.: Zobraziť celý popisTento recept je určený pre začiatočníkov, ktorý v kuchyni ešte len začínajú ( ako ja :D ). Je rýchly a jednoduchý. Veď skúste. P.S.: Budem rada keď mi niečo poradíte-toto je môj úplne prvý recept na vareche :) Dobrú chuť želá Puntička! :)

4
porcie
15 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Suroviny

500 g
150 g
2 ČL
300 g




Postup

  1. 1

    Najprv veľmi dôležitý bod receptu- pripravíme si suroviny :D

    Vynikajúce nugetky (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Do misy dáme jogurty, ktoré premiešame s karí korením. Rúru vyhrejeme na 180 stupňov Celzia.

    Vynikajúce nugetky (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Paprikové chipsy rozdrtíme (najlepšie ešte v obale , aby sme nenarobili veľký bordel a maly čisté ruky) a dáme do plochého taniera.

    Vynikajúce nugetky (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky. Zľahka ich naklepeme. Solíme a koreníme podľa chuti.

    Vynikajúce nugetky (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Mäsko namáčame najprv do karí jogurtu, potom do podrvených chipsov a na koniec uložíme na plech vystlaný mastným papierom. Pečieme asi 20-25 min.

    Vynikajúce nugetky (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

orchidea
@Punti čka, gratulujem ti k takému peknému receptu, máš iba 13 rokov a už si zvládla jedlo pripraviť a recept vložiť aj s vyfoteným postupom...na svoj vek si ozaj šikovná, vitaj na "Vareche".
afataga
poznam tento recept, ak ti mozem poradit nedavaj kari, ved paprikove chipsy su uz ochutene alebo daj nejake bylinky ake mate doma radi, napr. bazalku, oregano a pod.
evusik
no na fotke to vyzerá úplne profesionálne, aj keď to nie je jedlo pre mňa musím pochváliť, pekné fotky, zrozumiteľný postup... ale aj ja by som sa priklonila k tým bylinkám.... @punticka vitaj na Vareche, len tak ďalej, tvoja prvotina je veľmi vydarená :-)
izabella929
vyzerá to jedlo úplne skvele.-)))chipsy by som určite nepoužila v žiadnom jas nech sa ti darí.-)edle, odkedy som videla video, ako sa vyrábajú..vítam ťa tiež na Vareche a nech sa ti tu darí.-)
martamm
Robila som tieto, veľmi podobné, u nás mali úspech, ale skúsim aj Tvoje :)
gordonko
@Punticka robil som podobné ...ak Ti môžem poradiť chipsy nahrad kukuričnými lupienkami nemusíš ich drtiť na menšie a možno aj @izabella929 by sa nechala pozvať k obedu lebo lupienky sú zdravšie
....všetko dobré na vareche
papkoska
Gratulujem k prvemu receptu na Vareche, myslim, ze sa ti podaril a urcite ho vyskusam.
punticka
Ďakujem veľmi pekne za rady. Tie prsíčka sa dajú robiť na mnoho spôsobov napr. s Cornflakesami, chipsami atď. Veľmi dôležitý je podľa mňa výber čipsov...Hľadala som čipsy Senza, ale nenašla som, preto som použila normálne Slovakia. Okrem iného, čipsy sa dajú použiť aj napríklad syrové.
domci4
už som ho aj ja robila :) dávnejšie, vitaj na vareche :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia