Rada pripravujem dezerty,ktoré sú jednoduché a nezaberú veľa času a toto patrí medzi náš najoblubenejší dezert :)
8
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
Suroviny
|
|
|
| 2 balenia |
|
| 2 bal (každé po 200 g) |
|
| 2 ks (každá po 400 g) |
|
| 3 bal |
|
| trocha |
|
| ( alebo rozmrazené) |
|
| na posypanie |
|
Postup
-
1
Uvaríme si silnú čiernu kávu. Necháme ju vychladnúť. Polovicu piškót jemne namočíme do vychladnutej kávy a poukladáme ich do okrúhlej formy.
- 2
Zmiešame bánovecké nátierky s pochúťkovou smotanou, vanilkovými cukrami a práškovým cukrom podľa chuti . Polovicu krému navrstvíme na piškóty. Navrch poukladáme maliny.Druhú polovicu piškót opäť namočíme do kávy a vytvoríme ďalšiu vrstvu.Na piškóty opäť navrstvíme druhú polovicu krém. Vrch husto ozdobíme kakaom. Dobrú chuť prajem ;)
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









ti patrí vďaka a k tomu ešte kk + * * * * *